Voks – Voksbehandling af trægulv | Ludvoks

ab-gulvservice.dk voks voksbehandling bonevoks ludvoksVoksbehandling er en historisk og traditionel overfladebehalding

Ofte bruges voks i forbindelse med ludbehandling. Trægulvet tilføres voks som poleres ned i gulvet med en polermaskine. Jo mere et voksbehandlet trægulv poleres jo mere blank bliver overfladen. I daglig tale taler man om at bone gulvet med bonevoks. Bonevoks bruges også på linoliumsgulve hvor voksen gå ned og mætter porrerne i linoliumet.  Ved meget hårde træsorter kan der med fordel påføres varm voks.

Fordele ved et voksbehandlet trægulv

Der findes en række fordele ved et voksbehandlet trægulv, men en af de vigtigste er at det er muligt at få en overflade med mange forskellige former for finish. Lige fra det helt matte til den højglans. Det er smag og behag vor skinnende man ønsker sit trægulv, men som sagt så kan det regulveres afhængig af omdrejningerne ved poleringen.

Rengøring og vedligeholdelse af et voksbehandlet trægulv

Voksbehdnelde trægulve kan rengøres med en let og mild ph-neutral sæbeopløsning. Brug aldrig brun sæbe eller sulfoholdige produkter, idet de vil opløse voksen og i nogen grad misfarve gulvet.

Vi er specialister i voksbehandling af trægulve, så give os et kald for en snak om dit trægulv, det er gratis og helt uforpligtende.