Velkomme til ab-gulvservice.dk | Gulvafslibning og Gulvservice

 

velkommen til gulvafslibning afslibning
Mønsterparket

Jeg vil gerne byde velkommen til ab-gulvservice.dk. Vores hjemmeside giver dig inspiration og beskriver de mange forskellige måder at renovere trægulve. Vi tilbyder kvalitets gulvafslibning og gulvafhøvling og kan udføre alle tænkelige gulvopgaver og gulvservice.

Gulvservice og mange års erfaring i gulvbehandling

Vore mange dygtige gulvslibere står klar til at yde dig en god service og afslibe dit trægulv med øje for kvalitet og solidt håndværk. Vi har mange års erfaring indenfor de forskellige facetter bag gulvafslibning. Herunder gulvafslibning, gulvafhøvling, lakering, ludbehandling og oliering. Derudover har vi specialiseret og os i voksbehandling samt indfarvning af trægulve med bejdse og hvidpigment.

Gulvet bliver som nyt med en gulvafslibning

Ethvert trægulv uanset stand kan friskes op med en gulvafslibning så det vil fremstå som nyt. Selv meget slidte og tynde gulve ville kunne reddes med en holdbar forsegling. Vi beskæftiger og udelukkende med afslibning og overfladebehandling af trægulve, hvilket sikrer dig en høj kvalitet og et udført håndværk i topklasse. Vore medarbejdere er veluddannede og præsentable og er klar til at sikre dig den bedst mulige rådgivning og faglige ekspertise. Vores moderne maskinpark og dygtige gulvslibere sikrer dig altid en høj og ensartet kvalitet hver gang. Også selvom vi skal afslibe og efterbehandle af flere omgang eller på forskellige tidspunkter.

Bruger altid de bedste produkter

Det er vigtigt at benytte de bedste produkter for at opnå en høj kvalitet. Og derfor benytter vi altid godkendte og dansk producerede kvalitetsprodukter fra Junckers, TripTrap og Faxe, hvilket sikrer en smudsafvisende –, rengøringsvenlig- og slidstærk overflade.

Kontakt os gerne for yderliger info og lad os få en snak om dit trægulv. Det er gratis of helt uforpligtende. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.