Om ab-gulvservice.dk | Gulvafhøvling og gulvafslibning

Professionel rådgivning om gulvafslibning tilbydes

ab-gulvservice.dk om ab-gulservice.dk gulvafhoevling gulvafslibningDet handler om kvalitet og at have øje for de mange detaljer. At kunne se det som andre ikke ser samt at have kendskab til hvordan træ reagerer under forskellige situationer, samt vide alt omkring efterbehandling af de forskellige træsorter.  Der er meget stor forskel på om et gulv har ligget på gulvet i mange årtier eller om det er helt nyt. Er det måske en træsort med meget garvesyre, en blød træsort som er følsom overfor ridser og hakker eller noget helt tredje. Derfor er det en god idé med professionel assistance når dit trægulv skal afslibes.  I mange tilfælde er det en god idé at få en gulvmand ud og kigge på dine trægulve så du kan få gode idéer og inspiration til dit gulv.

 

Det kan gå helt galt uden nødvendig viden

´Det kunne være godt at vide, at et trægulv i egetræ kan risikere at blive grønt og gult ved vask i hvidsæbe! Såfremt du ikke får den rigtige rådgivning omkring efterbehandling og vedligeholdelse, efter at dine trægulve er blevet afslebet, kan det gå helt galt.  Så for at undgå unødig renovering og afslibning, så giv os gerne et kald, det er gratis og helt uforpligtende.

 

Her finder du billig gulvafslibning!

Vi er ikke dyre og ikke billig, men vores priser er kalkuleret på basis af vore omkostninger, og ligger vel på et mellemniveau. Det er altid en god idé at få en snak med gulvmanden for at input til efterbehandling og gode idéer til trægulvet.  At udføre gulvafslibning kræver erfaring og kompetence for at få et godt resultat som holder mange år fremover. Så kontakt og gerne for et gratis og uforpligtende tilbud på din næste gulvopgave.