Gulvbehandling | Efterbehandling af trægulve med olie, lak eller lud

Gulvafslibning + 2 x lak eller 3 x lak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Lak er en trægulvbehandling
Såfremt trægulvet bliver fedtet med f.eks. sodavand eller andet fedtstof,  så vaskes med lunkten vand med lidt sulfo/opvaskemiddel. Om der skal vælges 2 eller 3 gange lak, er en vurdering som vi gør i fællesskab, afhængigt af trægulvenes belastning og beskaffenhed.
Vedligehold: støvsugning og let vask med hårdopvredet moppe eller trægulvklud

Gulvafslibning + Lud

2-komponent lak/Traffic lak er til meget hårdt belastede trægulve og trapper.  2-komponent har samtidigt en meget fin og silkematt overflade. 2 eller 3 gange  2-komponent lak aftales i forhold til hvor belastet områderne er.
Vedligehold: Støvsugning eventuelt vask med lidt opvaskemiddel uden sulfo.

Gulvafslibning + hvidpigmenteringering + 3 x lak

Denne gulvbehandling er meget populær, den hvidepigment påførers i bunden og derefter lakeres ovenpå pigmenten 2 eller 3 gange, afhængigt af belastningen på trægulvene.
Vedligehold: Støvsugning eller eventuelt vask med lunkten vand med opvaskemiddel uden sulfo.

Gulvafslibning + oliebehandling + polering

Oliebehandling giver en meget flot glød i trægulvet. Man kan vælge naturolie, som giver trægulvet en mørkere farve en den naturlige olie. Hvidolie vil bevare den naturlige træfarve, samt et let hvidt skær.
Vedligehold: Olietrægulve skal støvsuges, Ved vask, skal vandet tilsættes anbefalet olievaske produkter.

Gulvafslibning + olie + polering + plejeolie

Ønskes den flotte glød fra olietrægulve,  anbefaler vi at påføre en plejeolie behandling,umiddelbart efter oliepoleringen. Plejeolien giver en overflade på linje med lak, effekten er at olietrægulvet ikke er sugende men derimod smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde.
Vedligehold: Støvsugning og eventuel opfriskning med lunkten vand med Sulfo/opvaskemiddel.

Gulvafslibning + hvidpigmentering + oliebehandling + polering

Oliebehandlingen kan kombineres med en hvidpigmentering i bunden, som giver en meget flot hvid patina, hvorefter den efterfølgende hvidolie behandlingen forvandler trægulvet med et eksklusivt silkemat look. trægulvet kan efterfølgende, med fordel, behandles med plejeolie.