Gulvafslibning til billig og konkurrencedygtig pris!

gulvafslibning til billig og konkurrencedygtig pris
Gulvafslibning

Gulvafslibning og gulvbehandling tilbydes af professionel gulvfirma til fornuftig pris. Vi udfører gulvafslibning for en bred vifte af boligselskaber, offentlige institutioner, private og virksomheder. Med mere end 30 års erfaring er vi en af de ældste gulvslibe virksomheder i branchen, og står gerne til rådighed for yderligere information.

NOTE: Vore dygtige gulvslibere står til din rådighed og sørger gerne for, at dine trægulve atter fremstår som nye og flotte.

Hos Ab Gulvservice får du billig gulvafslibning priser som er fornuftige. Ja, det er tvivlsomt om du kan få billigere priser nogle andre steder. Men det er i hvert tilfælde værd at spørge hos andre gulvfirmaer.

Gulvafslibning er en tillidssag

En gulvafslibning udføres med sandpapir med forskellig sandpapir lige fra det grove til det helt fine. Der startes med den helt grove sandpapir for at sikre, at gulvet bliver helt frit for den gamle overfladebehandling. Herefter bruges en finere og finere sandpapir indtil gulvet har den rette finish. Efter gulvafslibningen kan der efterbehandles med:

Hvilken gulvbehandling kan jeg så vælge?

Der er mange forskellige fomer for efterbehandling af vælge imellem efter udført gulvafslibning. Vi tilbyder de nævnte typer ovenfor, men kan også indfarve gulvet med bejdse eller tilføre træet hvidpigment efter ønske. Er du i tvivl om hvilken gulvbehandling der passer dig bedst, så ring gerne og få en gratis og uforpligtende snak om dine trægulve.

Gulvafslibning giver et miljøvenligt gulv!

En række danskere lider af allergi og astma, og er du en af dem, kan du med fordel lade dine gamle trægulve komme frem i lyset.

Det er en klar fordel at have trægulve i sin bolig fremfor væg-til-væg tæpper eller andre gulvbelægninger.

Vi tilbyder at fjerne det gamle tæpper ved gulvafslibning og vejleder dig gerne med hensyn til gulvbehandling for allergikere.

Billig gulvafslibning priser i København

Billig gulvafslibning priser i København og omegn. Ja, for ikke at sige i hele landet, herunder Aarhus, Odense og Aalborg. Geografisk er vi ikke bundet og har specialiseret os i bearbejdning og opfriskning af træ og trægulve. Vi har netop færdiggjort gulvopgaver på Amager, i Valby samt på Frederiksberg. Vi kommer vidt omkring, og uanset hvor i landet du bor, er vi dig behjælpelige med opfriskning af dine trægulve. Idet vi har billig gulvafslibning priser er vi ikke for dyre og når ventetiden ofte er fra dag-til-dag, så kan det næppe være bedre. Kontakt os gerne idag for en snak om dine gulve.

Gulvafslibning i gymnastiksale og sportshaller!

Vi har igennem mange år udført gulvafslibning og efterbehandling af sportshaller og gymnastiksale i hele landet.  Og har efterhånden fået en ekspertise og kompetence indenfor denne niché som kun få andre gulvfirmaer har. Herunder:

  • Opstregning af baner
  • Special optegning
  • Lakering med Iso Blitza

Kontakt os gerne for yderliger info og inspiration, det er gratis og helt uforpligtende.