Afslibning af trægulve – Sådan udføres gulvafslibning

Afslibning af trægulve - Sådan udføres gulvafslibning
Afslibning af trægulve – Sådan udføres gulvafslibning

Gør-det-selv afslibning

Det kan være fristende at udføre en gulvafslibning på egen hånd, især når man tager de umiddelbare priser i betragtning. For det er lige for at mene, at en hjemmegjort gulvafslibning kan udføres billigt og til langt lavere pris end såfremt en professionel gulvmand skal udføre arbejdet. Det er dog en misforståelse som jeg vil gøre rede for her.

Gør-det-selv gulvafslibning

Ganske vist er en gulvsliber leje forholdsvis billig idet man kan leje en gulvslibemaskine til et sted mellem kr. 199 og kr. 299 pr. døgn. Der stilles dog ofte det krav, at man som kunde er forpligtiget til at købe gulvbehandling, gulvrekvisitter og ikke mindst den meget sandpapir det samme sted. Netop sandpapir er en bekostelig affære og der benyttes betydeligt mere end man umiddelbart skulle tro. Og som nævnt udføres en gulvafslibning 4 – 5 gange hvor der benyttes sandpapir med forskellig kornstørrelser. Dette er en nødvendighed; for det første for at kunne fjerne den gamle overflade og for det andet at opnå den rette finish så gulvet bliver som ønsket. For det andet er de gulvmaskiner man lejer i særdeles dårlig kvalitet og uden den tyngde der er nødvendigt for at kunne afslibes gulvet håndværksmæssigt korrekt.

Gulvsliber leje og hjemmegjort afslibning

En typisk gulvsliber leje maskine vejer 28 kr. – Den skal kunne håndteres af fru Jensen som let og enkelt skal kunne have den i bagagerummet i bilen. Til sammenligning benytter vi en professionel gulvslibemaskine som vejer 72 kg. Og her er tyngden alt afgørende for udføre den rette afslibning. Endvidre erfarer vi ofte at gulvslibemaskiner til udlejning ikke er blevet anvendt korrekt med misligeholdelse til følge. Når valsen på en gulvslibemaskine er skæv, vil det være umuligt at afslibe gulvet korrekt selv for en garvet og erfaren gulvmand. Det skal dog nævnes, at det er muligt at leje professionelle gulvslibemaskiner her hos os. Vi tilbyder gulvsliber leje i sæt som følger:

  • Stor gulvslibemaskiner (Valsesliber)
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Industristøvsuger

Prisen for leje af et sådan sæt er kr. 1498,- pr. døgn, så er du også frit stillet for hvor du vil købe dine gulvmaterialer og rekvisitter og kan dermed få dem betydeligt billigere.

5.00 avg. rating (90% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *